Η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ χορηγός στην εκδήλωση «Αγαπώ τα ζώα – Υιοθετώ ένα ζωάκι»

Με μεγάλη χαρά η ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ συμμετείχε ως  χορηγός στην εκδήλωση «Αγαπώ τα ζώα – Υιοθετώ ένα ζωάκι» στην πλατεία Κοραή που διοργάνωσε ο δήμος Πειραιά με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου , Αντωνίας Καρακατσάνη.

Ο Διευθυντής της Ενδοσκοπικής Μονάδας Πειραιά και διακεκριμένος γαστρεντερολόγος, Dr Σταύρος Καρακατσάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Από παιδί έμαθα να αγαπώ και να φροντίζω τα ζώα όταν ζούσα με τους γονείς μου στα Μανιάτικα του Πειραιά. Εκδηλώσεις όπως η συγκεκριμένη, οι οποίες καλλιεργούν την αγάπη και την συμπόνια για τους τετράποδους φίλους μας αποτελούν έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και προάγουν την ζωοφιλική συνείδηση και τον σεβασμό για τη ζωή των κατοικίδιων συντροφιάς.

Η ανεξάντλητη αγάπη μου για τα ζώα και η μεγάλη μου επιθυμία να στηρίξουμε την προσπάθεια του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και  της Αντιδημάρχου του δήμου Πειραιά , Αντωνίας Καρακατσάνη με οδήγησε στην απόφαση  η Ενδοσκοπική Μονάδα Πειραιά να συμμετέχει ως  χορηγός στην εκδήλωση «Αγαπώ τα ζώα – Υιοθετώ ένα ζωάκι» στην πλατεία Κοραή.

Εύχομαι με την κίνησή μας αυτή, η Ενδοσκοπική Μονάδα Πειραιά  να ενδυναμώσει το δύσκολο έργο του δήμου Πειραιά  και των φιλοζωικών σωματείων για εύρεση αναδόχων και υιοθεσίας των αδέσποτων φίλων μας».

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter