Ποιοι Είμαστε

Η Ενδοσκοπική Μονάδα Πειραιά – Σταύρος Καρακατσάνης MD, PhD βρίσκεται στον Πειραιά. Ο Διευθυντής της ενδοσκοπικής μονάδας, ο Σταύρος Καρακατσάνης, είναι  Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην αφαίρεση πολυπόδων

Είναι Συνεργάτης του “Metropolitan” Hospital και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ήπατος. Στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της ενδοσκοπικής μονάδα Πειραιά , παρέχει πλήθος υπηρεσιών, εξατομικευμένες για τις ανάγκες εκάστοτε ασθενούς.

“Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ενδοσκόπια IMAGINA HD με χρωμοενδοσκόπηση, της Pentax.

Το ψηφιακό σύστημα επεξεργασίας Full HD Imagina μπορεί να καταγράψει και να αναπαραγάγει απευθείας εικόνες και videos σε Full HD ανάλυση.

Η επένδυση μας σε προηγμένη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εμπειρία του επικεφαλής της μονάδας Dr. Σταύρου Καρακατσάνη, εγγυώνται την πλέον αξιόπιστη διάγνωση στην ενδοσκόπηση του πεπτικού.

Συνεχίζουμε  με προσήλωση στο όραμα και τις αξίες μας  στην Γαστρεντερολογία, με εκτίμηση και σεβασμό στους ασθενείς, που μας  εμπιστεύονται  και μας αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια.”

Dr Σταύρος Ν. Καρακατσάνης

Γαστρεντερολόγος – Ηπατολόγος

Ειδικός Επεμβατικός Ενδοσκόπος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter